Hikmet Akademisi Dergisi 1. Sayiya Çagri

?Tarihsel Süreçte Insanligin GÖÇü? temasi ile okuyucu ile bulusturmayi amaçladigimiz...
Hikmet Akademisi Dergisi 1. Sayiya Çagri
Editör'den
Editör'den
Eklenme Tarihi : 13.10.2021
Okunma Sayısı : 906

“Tarihsel Süreçte Insanligin GÖÇü” temasi ile okuyucu ile bulusturmayi amaçladigimiz Hikmet Akademisi Dergisi, bir süredir sizlerle birlikte yürümeye çalistigimiz yolun yeni bir boyutu olacaktir. Bulundugumuz sehirde, ülkede, dünyada iyi bir iz birakmak için çiktigimiz bu yolda yazar ya da okur olarak bu yolculuga eslik eden herkese selam olsun.

Ilk sayisi için çagrisina çiktigimiz Hikmet Akademisi Dergisi okuyucuya belirli temalar ile yilda 3 sayi olarak sizlerle bulusacaktir. Dergi içerisinde düzenli olarak yazacak yazarlarin yaninda, o sayinin temasina göre davetli yazarlarda olacaktir. Ilk sayisinda GÖÇ konusunu ele alacagimiz Hikmet Akademisi Dergisi’nin 1. Sayi temasi “Tarihsel Süreçte Insanligin GÖÇü” olarak belirlenmistir.

Bu ana tema dogrultusunda;

-Tarihsel süreçte göç,

-Siyasal ve kültürel açidan göç,

-Göç ve kadin,

-Göç ve çocuk,

-Göçün ekonomik maliyeti

-Toplumsal yasama etkileri açisindan göç ve bunlarin disinda baska temalarda göç ile ilgili olarak yazi, siir, deneme, arastirma yazisi vs. gibi eserler okuyucu ile bulusturulacaktir.

Bu sayida sizden dergimizin ilk sayisinda okuyucu ile bulusturmak üzere yazi rica ediyoruz. 10.11.2021 tarihine kadar Times News Roman yazi karakterinde 12 punto ile yazacaginiz yaziyi muratsezik@hotmail.com mail adresine göndermenizi rica ediyoruz.

Ilk sayimizda bulusmak ümidi ile…

 

HIKMET AKADEMISI EDITÖR KURULU

 

 

YORUMLAR
YENİ YORUM YAP
güvenlik Kodu
EDİTÖRDEN
Bizimle sosyal ağlarda bağlantı kurun!