Ilk Kisisel Çagrimiz

"HIKMETAKADEMISI WEB SAYFASI VE PDF DERGISI IÇIN KISISEL ILK ÇAGRIMIZ..."
Ilk Kisisel Çagrimiz
Hasan DÜNDAR
Hasan DÜNDAR
Eklenme Tarihi : 6.01.2021
Okunma Sayısı : 1782

HIKMETAKADEMISI WEB SAYFASI VE PDF DERGISI IÇIN KISISEL ILK ÇAGRIMIZ...

Kiymetli arkadaslar…
Hayirli günler selam ve saygilarimla.


Malatya’dan bizim beraberce oturup bazi konulari tartistigimiz konustugumuz bir gurubumuz var..” MALATYA AKADEMI DÜSÜNCE TOPLULUGU”.. Bu akademi grubunda 15 yildan fazladir her hafta toplanip sohbet ettik. Konustuk tartistik ayrica WhatsApp grubunda milyonlarca sayfalik bilgiler paylastik, degerlendirmeler yaptik, ama su anda geriye baktigimizda sadece; elimizde bu anlari hatirlatan fotograf karelerini disinda pek fazla bir sey yok. Haklarini yemeyeyim, bu arada guruptaki bazi yazar arkadaslarin kitap sayilari artti ve kitapsiz yazarlarimizin da makaleleri çogaldi. Yaklasik 4-5 sene önce de bir dergi çikaralim diye proje ortaya atmistik. Gerek ilgisizlik, gerek maddi çerçeve yahut ta gruptan ayrilmalar ve benzeri sebeplerle bu düsüncemizi bir türlü hayata geçiremedik  “su anda yine tek basina bir Ümmet olma askiyla “  bu düsüncemi hem AKADEMI gurubuna hem de kamuoyu önünde sizlere sunuyorum  “gelin canlar bir olalim "


Artik dünya küçük bir köy sayilir. Pandemi (covit - 19 salgini ) çogu aliskanliklarimizi degistiriyor yazili ve basili kâgitlardan olusan dergilerin yerini, dijital sanal ve PDF yayinlar yer aliyor; biz de Malatya ilinden tüm dünyaya yayin yapacak bir kurumun temellerini atabiliriz. Bu konuda isterseniz maddi, isterseniz manevi, isterseniz dua, isterseniz hosça kalin, gibi yardimlarinizi, tekliflerinizi ve düsüncelerinizi bekliyorum.


Düsündügüm sey su sekilde; bir web sayfasi tasarimi yapmak istiyoruz. Bu web sayfasinda güncel günlük haberler ve haberlerle ilgili fazlaca bir seyler olmayacak. Ama haberlerin ardinda, arka planlar, tarihi boyutlari, haberlerle ilgili yorumlar, analizler yer alabilir. Hangi konularda olacak diyorsaniz HAYATA DAIR HERSEY diyebilirim. SINIR, SINIF, DIN, IRK DIL, CEMAAT, GURUB, PARTI, LIDER, CINSIYET ayirimi yapmadan; ÖTEKILESTIRME, NEFRET SÖYLEMI, HAKARET ve KÜFÜR, olmadan insanca bir sevgi dili söylemi ile  “ SIZIN VE BIZIM ARAMIZDA ORTAK BIR KELIMEDE BULUSMAK GAYRETI VE ÜMIDI ILE “
Bu web sitesi ;yazarlarin ;yazi göndereceklerin ,belirlenecek dosyalar çerçevesinde sahife sinirlamasi olmaksizin yorum ve analizleri ,röportajlarin, bazen alintilarin, bazen de çevirilerin, olusturacagi bir süreli yayin olacaktir.


Yazilan bu yazilar daha dogrusu belirlenen dosya konusu ile ilgili birikimlerinde dört ayda bir PDF DERGI çikarmak istiyoruz..Tabi bu çalismalari yaparken ilgili bir yazi kurulu da olsun diye düsünüyoruz... Mesela gelen her yaziyi en az iki üç kisi okusun. Avukatimiz yasal tarafini bir kontrol etsin ondan sonra yayinlayalim. Hatta zamanla hakemli bir dergi haline getirebiliriz. Hakemli dergi sadece bilimsel ve akademik konularda degil ALAYLILAR olarak ta basarmamiz gereken bir cenderedir. Yasal prosedürünü bilmiyorum ama; neden olmasin?


Üniversitelerimizden de makaleleri gelebilir. Özellikle çalismalarini yayinlamak isteyen gençlere imkân ve firsat vermek istiyoruz, desteklemek istiyoruz.
Bu web yayini ve PDF DERGI için ÖNERI TAVSIYE SEKIL TIP TUTUM ÇERÇEVESI KONULARINDA SIZLERDEN ILGI BILGI VE YANIT BEKLIYORUM..
Cevap tavsiye ve yorumlarinizi LÜTFEN EMAIL OLARAK GÖNDERINIZ.

hikmetakademisi44@gmail.com

Selam ve dualarimla

Hasan Dündar
Makina Müh. /Malatya

 

YORUMLAR
Selahattin kiliç
20.1.2021 05:41
Hasan bey tebrik ediyorum.yolunuz açik olsun, baki selamlar

Mehmet Turgut
14.1.2021 23:18

Bilgi maliyeti yüksek bir degerdir.Pahali bir degeri bizler bedelsiz sahip oluyoruz. Olabildigince paylasim yapma gayretleriniz için tüm bilgi sahiplerine tesekkür ediyorum.Hakkinizi helal ediniz.

Eyüp Polat
11.1.2021 11:28
Degerli hasan abim Allah bu yolda sizlere herturlu maddi manevi destegi eksik etmesin insaallah,aydinlanma,bilinçlenme,ve suur yolunda,fikri hür, vicdani hür,hak ve adaletten yana olan,bir çizgide nice verimli çalismalarinizi hakikatten bekliyor,dualarimizin sizler ile oldugunu acizane ilan ediyoruz, allah yar ve yardimciniz olsun insaallah...selam ve dua ile kalin

Mehmet cangir
9.1.2021 23:34

Rabbim çalismalarinizi ve gayretlerinizi arttirsin Dogru istikamette dogru bilgide yürüyenlere selam olsun.

HULUSI ALPTEKIN
7.1.2021 19:47
Sa’y bizden tevfik Allah’tan. Attiginiz bu adimda muvaffakiyyetler niyaz ediyorum...

Mehmet orakci
7.1.2021 13:26
Rabbim çalismalarinizi basarili kilsin, gayretlerinizi mükafatlandirsin insallah...

Mehmet Dagtekin
7.1.2021 12:59
Hasancigim, Hepimizin çok faydalanacagini düsünüyorum.Hayirli olsun.

Orhan ÇAM
6.1.2021 23:22

Sevgili agabeyim bu güzel ve halisane niyetinize nail olacaginizi ümit ediyorum. Insaallah bu sitenin siki takipçilerinden biri olmaya çalisacagim. Rabbim muvaffak eylesin.

Irfnck
6.1.2021 23:18

Hayirlara vesile olsun ins

Ilker aydin
6.1.2021 22:41

Allah hayirli ugurlu eylesin Basarilarinizin devamini dilerim

Ilhan Içen
6.1.2021 16:59

Uzun bir süredir devam etmis oldugunuz bu çalismanin bir web sayfasina, bir dergiye dönüsmesi güzel bir atilim oldugunu düsünüyorum. Hayirlara vesile olur insaAllah . Selamlar ilhan içen

Mahmut Balci
6.1.2021 14:58

Girisiminiz hayirli olsun. Hayirlara vesile olsun. Yolunuz açik olsun. Rabbimden hayirli basarilar dilerim.

Asim Demirkök
6.1.2021 14:54

Dilegim güze düsüncelerinizin içi güzeliklerle dolsun ve güzelliklerle yürüsün.

YENİ YORUM YAP
güvenlik Kodu
EDİTÖRDEN
Bizimle sosyal ağlarda bağlantı kurun!